Kamus Bahasa Thailand Ke IndonesiaGlosbe


Kamus
Bahasa Melayu – Thai

Glosbe ialah rumah buat ribuan kamus. Kami menyediakan bukan cuma kamus Bahasa Melayu – Thai, belaka pula kamus bikin setiap oponen bahasa yang sedia ada dalam talian dan percuma.

Terjemahan terbit kamus Bahasa Jawi – Thai, definisi, tatabahasa

Dalam Glosbe anda akan menemui terjemahan daripada Bahasa Melayu ke Thai yang datang daripada pelbagai sumber. Interpretasi disusun daripada nan paling resmi kepada yang kurang popular. Kami berusaha sedaya upaya cak bagi memastikan setiap idiom mempunyai definisi maupun maklumat tentang infleksi.

Dalam terjemahan konteks Bahasa Melayu – Thai, ayat diterjemahkan

Kamus Glosbe adalah unik. N domestik Glosbe kamu boleh menyemak bukan sahaja terjemahan Bahasa Melayu atau Thai. Kami juga menawarkan contoh pengusahaan yang menunjukkan berpuluh-puluh ayat diterjemahkan. Ia boleh melihat enggak sahaja terjemahan frasa yang ia cari, tetapi sekali lagi cara ia diterjemahkan bergantung plong konteks.

Memori terjemahan untuk bahasa Bahasa Melayu – Thai

Ayat parafrase yang ia akan temui intern Glosbe dari bermula korpora selari (pangkalan data ki akbar dengan wacana parafrase). Memori terjemahan adalah seperti punya sokongan bermami-mili penterjemah tersedia kerumahtanggaan retakan sesaat.

Sebutan, rakaman

Selalunya pustaka hanya enggak mencukupi. Kita juga perlu mendengar obstulen frasa ataupun ayat tersebut. Dalam Glosbe anda akan menemui bukan sahaja terjemahan daripada kamus Bahasa Jawi-Thai, tetapi kembali rakaman audio dan pembaca komputer berkualiti tangga.

Kamus berajah

Secarik gambar bernilai lebih daripada seribu perkataan. Sebagai tambahan kepada terjemahan teks, dalam Glosbe anda akan menemui gambar yang menyorongkan istilah yang dicari.

Automatik Bahasa Jawi – Thai penterjemah

Adakah beliau perlu menterjemah teks yang lebih strata? Tiada masalah, dalam Glosbe anda akan menjumpai penterjemah Bahasa Melayu – Thai yang akan menterjemah artikel ataupun fail yang anda minati dengan mudah.

Sertailah lebih semenjak 600.000 konsumen dan bantu kami membina kamus terbaik di manjapada.

Tambahkan interpretasi

Tambahkan terjemahan

Bantu kami cak bagi membina kamus terbaik.

Glosbe adalah projek berasaskan komuniti yang dibuat oleh anak adam seperti anda.

Tolong, tambahkan lema baru ke kamus.

Perubahan terkini

Statistik kamus Bahasa Melayu – Thai

Bahasa Bahasa Melayu

Wilayah

Native to: Brunei Indonesia (as Indonesian) Malaysia (as Malaysian/Malay) Singapore East Timor (as Indonesian) Christmas Island (de jure) Cocos (Keeling) Islands (de jure) Official language in:  Brunei  Indonesia (as Indonesian)  Malaysia (as Malaysian/Malay)  Singapore

Pengguna

77,000,000

Bahasa Thai

Wilayah

Region: Thailand (Central, Western, Eastern Thailand, Nakhon Ratchasima and Uttaradit Province) Cambodia (Koh Kong District) Official language in: Thailand

Pengguna

20,000,000

Source: https://ms.glosbe.com/ms/th

Posted by: caribes.net