Lagu Dek Lastri Versi Jawa

Lirik Lagu Dek Lastri

Tajuk Lirik lagu : Dek Lastri Versi Jawa
Seniman Penyanyi : Alif Rizky feat Fazayubdina
Kategori : Lagu travesti Populer

Dek Lastri – Alif Rizky feat Fazayubdina Lirik Lagu Varian Jawa . Tak tetapi kemudian iya menukar keseluruhan lirik lagu Despacito kedalam bahasa Jawa, Alif Rizky yang tinggal merupakan salah satu kontestan panggung pemburuan bakat Rising Star di stasiun Tv swasta RCTI pernah menjadi anggota boyband S4 juga menggilir judul lagu tersebut dengan judul Dek Lastri dan hingga sebatas sekarang iya ki ajek masih menggali karirnya makin n domestik cak bagi mencapai segala apa kesuksesannya.

Lihat sekali lagi lagu Lainnya : Lirik Lagu Despacito versi Jawa

Berikut : Dek Lastri – Alif Rizky feat Fazayubdina Lirik Lagu Versi Jawa

Ku ngerti dek koe mang wis bosen
Padahal aku wonge konsisten
Aku mung didakeke pelarian yeahh..
wouwoo.. berjauhan…

Masalah ora wis wis dek
Jo mikirke awake dewe
Senajan ngono ora bakal ku lali.. lali..
Aku tresno kowe ora normal ditakon
Wis dilakoni ora protokoler dikongkon
Kowe malah ngono dek
Opo iki jenenge ketentuan
Awaku seksi atiku terbakar

Duh, loro untuku mikirno awakmu
Ket wingi bengi ra ono kabarmu
Opo kowe lagi ora ono pulso
Oh yeah yahh
Awaku wis koyo wong ora normal
Kowe ngomong marang aku sante yo mas
Yen aku salah ku njaluk pangapuro

Dek Lastri, ojo dumeh ngono toh dek ambe kulo
Kowe cedak mbe lanang liyo ku ra rido
Kowe ninggalno aku opo koe tego?

Dek Lastri, ojo lungo toh dek wong aku iseh tresno
Awake meh dewekan urip nang dunyo
Wes sue ora cak bertemu pengen crito
(Sue sue sue uwis sue)

Sak jujure ora relo aku ora trio
Kowe metu karo kan bocah
Tukang cak menggembala sing nembe dadi superior
(pengangon tukang cak menggembala bebek)
Neng nganti kapan ngapusi awake mben dino
Lungo Purwokerto crito jebul koe ambek lanang liyo

De’e lungo lungo mbek Wong liyo
Kebun brebes purwokerto
Semarang lan Suroboyo
Jogja ning malioboro
Bahagiakno koe senajan aku utang bank
Tagihan nganti numpuk dikejar kejar wong bank
Kowe ninggalno aku sepan lagi sayang sayange
Beber buka instagram foto de’e mbek koe
Awakku meh pisah dek
Aku yo kudu piye
Tulung jelasno dek nang ndi salahe

Meh crito meh crito
Tapi ambe sopo
Atiku yo loro rapopo rapopo
Aku emoh pisah tapi yo uweslah
Senajan tresno yowes ikhlas waelah
Meh crito meh crito
Tapi ambe sopo
Atiku jan loro rapopo rapopo
Aku emoh pisah tapi yo uweslah
Senajan tresno yowes ikhlas waelah
oh yeah

Dek Lastri, ojo dumeh ngono to dek ambe kulo
Kowe cedak mbe adam liyo ku ra rido
Kowe ninggalno aku opo koe tego?

Dek Lastri, ojo lungo toh dek wong aku iseh tresno
Awake meh dewekan urip nang dunyo
Wes sue ora ketemu pengen crito
(Sue sue sue uwis sue)

Sak jujure ora relo aku ora trimo
Kowe metu karo keh bocah
Tukang cak menggembala sing nembe dadi pemimpin
(penggembala pakar angon belibis)
Neng nganti pron bila ngapusi awake mben dino
Lungo purwokerto crito jebul koe ambek lanang liyo
Dek Lastri yoo

disclaimer :

Blog ini doang menampilkan lirik lagu dan informasi terkait darinya. Kami
TIDAK
membagikan link download mp3 dari lagu tersebut.

Source: https://www.lirikindonesia.id/2018/04/dek-lastri-alif-rizky-feat-fazayubdina.html

Posted by: caribes.net